Запчастини та допоміжні матеріали для обладнання м'ясопереробної промисловості.

   Компанія "ДУКО-ТЕХНИК" більш ніж за 20 років накопичила унікальний досвід з виробницьтва обладнання, запасних частин, допоміжих матеріалів та іншого для харчової промисловості. Пропонуємо співпрацю з виготовлння та постачання запасних частин та деталей для харчового обладнання. А саме:

   -Лоптатки ротора для шприців HANDTMANN и DUCO-TECHNICH. Повністю відповідають за маркою та твердості сталі, виняткове прилягання поверхонь що труться - запорука надійної роботи ротороа вакуумного шрица в режимах точного дозування ;

   -Комплект м'ясного насоса для шприца HANDTMANN, VEMAG та DUCO-TECHNICH (гвинтова пара + гільза). Вдале поєднання матеріалів (поліамад + неіржавіюча сталь) дозволяє за наявністі зносу виконувати заміну лише гільзи, подовжуючи термін використаннч гвинтів.Влаговмісний поліамід під час роботи розширюється, завдяки чому зменшуються зазори крізь які перетікає фарш всередині м'ясного насоса.

   -Цівки для шприців HANDTMANN, VEMAG та DUCO-TECHNICH виготовлені з неіржавіючих матеріалів та точно відцентрованію. Діаметр та довжина виготовляються за замовленням. Працюють в режимі прямого заповнення та роботи з пристроєм перекрутки.