Дефростаційні камери DEFROST

-висока економічність;

-зменшення втрат – покращення якості процесу дефростації;

-висока ступінь автоматизації – прискорення процесу.

 

Призначення

   Оснащенні логічним управлінням дефростаційні камери Defrost, що використовують поточний рух повітря і теплову техніку, дозволяють розморожувати запаковане м'ясо, рибу та інші продукти харчування в оптимальному і високоекономічному режимі. Тільки цей метод дозволяє уникнути втрат в вазі розморожуючого продукту.

 

 

Висока якість

   Процес дефростації виконується за допомогою компактного блоку агрегатів, забезпечуючого рівномірний рух повітря, підготовленого тепловим обладнанням. Камери Defrost спроектовані таким чином, що блок агрегатів і регульоване перекриття

утворюють вітровий тунель. Камери виконані із схвалених для застосування в харчовій промисловості сендвіч-панелей. Санітарна обробка камер та окремих елементів дуже проста.    Логічна система управління контролює температуру виробу як в тілі, так і внутрішню тампературу камери, тому процес дефростації і можна здіїснювати без втрат вологи та ваги. Це також дозволяє здійснювати швидку дефростацію з малою кількостю втрат тепла. Залежно від виробу та габаритів камери час дефростації від -20°С до -2°С коливається від 6 до 12 годин.

 

Індивідуальне рішення

   Камери Defrost постачати також і в компонентах, при цьому блок агрегатів з перекриттям і система управління постачається без самої камери. Таким чином, можна використовувати маючі в наявності площі. Монтаж обладнання і введення в експлуатацію виконується просто та швидко.

 

Принцип дії

   Процес дефростації постійно контролюється датчиком температури в тілі, на поверхні продукту, а також а камері. Процес дефростації завершується автоматично, по досягненню заданої температури в тілі. Внаслідок чого температура поверхні ніколи не перевищує допустимої величини, що позитивно позначається на мікробіологічній стабільності продукту.

 

Конструкція

   Дефростаційна камера виконана зі схвалених для застосування в харчовій промисловості  сендвіч-панелей з піноулеритановим наповненням, покритих поліестерним лаком.

 

   Технічна характеристика

   Електроживлення 380В

   Габарити:

   6 європіддонів / 4.800 х 2.790 х 3.000 мм

   8 європіддонів / 4.400 х 2.790 х 3.00 мм

   10 європіддонів / 8.000 х 2.790 х 3.00 мм

   12 європіддонів / 9.600 х 2.790 х 3.00 мм

   14 європіддонів / 11.200 х 2.790 х 3.00 мм

   16 європіддонів / 12.800 х 2.790 х 3.00 мм

   Споживання електроенергії при дефростації близько 2,5 кВт/г на 1 піддон

   Система управління МР-1000