-висока економічність;
-зменшення втрат – покращення якості процесу дефростації;
-висока ступінь автоматизації – прискорення процесу.
Призначення
Оснащенні логічним управлінням дефростаційні камери Defrost, що використовують поточний рух повітря і теплову техніку, дозволяють розморожувати запаковане м'ясо, рибу та інші продукти харчування в оптимальному і високоекономічному режимі. Тільки цей метод дозволяє уникнути втрат в вазі розморожуючого продукту.
Висока якість
Процес дефростації виконується за допомогою компактного блоку агрегатів, забезпечуючого рівномірний рух повітря, підготовленого тепловим обладнанням. Камери Defrost спроектовані таким чином, що блок агрегатів і регульоване перекриття
утворюють вітровий тунель. Камери виконані із схвалених для застосування в харчовій промисловості сендвіч-панелей. Санітарна обробка камер та окремих елементів дуже проста. Логічна система управління контролює температуру виробу як в тілі, так і внутрішню тампературу камери, тому процес дефростації і можна здіїснювати без втрат вологи та ваги. Це також дозволяє здійснювати швидку дефростацію з малою кількостю втрат тепла. Залежно від виробу та габаритів камери час дефростації від -20°С до -2°С коливається від 6 до 12 годин.
Індивідуальне рішення
Камери Defrost постачати також і в компонентах, при цьому блок агрегатів з перекриттям і система управління постачається без самої камери. Таким чином, можна використовувати маючі в наявності площі. Монтаж обладнання і введення в експлуатацію виконується просто та швидко.
Принцип дії
Процес дефростації постійно контролюється датчиком температури в тілі, на поверхні продукту, а також а камері. Процес дефростації завершується автоматично, по досягненню заданої температури в тілі. Внаслідок чого температура поверхні ніколи не перевищує допустимої величини, що позитивно позначається на мікробіологічній стабільності продукту.
Конструкція
Дефростаційна камера виконана зі схвалених для застосування в харчовій промисловості сендвіч-панелей з піноулеритановим наповненням, покритих поліестерним лаком.
Технічна характеристика
Електроживлення 380В
Габарити:
6 європіддонів / 4.800 х 2.790 х 3.000 мм
8 європіддонів / 4.400 х 2.790 х 3.00 мм
10 європіддонів / 8.000 х 2.790 х 3.00 мм
12 європіддонів / 9.600 х 2.790 х 3.00 мм
14 європіддонів / 11.200 х 2.790 х 3.00 мм
16 європіддонів / 12.800 х 2.790 х 3.00 мм
Споживання електроенергії при дефростації близько 2,5 кВт/г на 1 піддон
Система управління МР-1000