Котел варильний NOVATERM

Призначення

Котел варильний NOVATERM призначений для варки ковбас, окороків, субпродуктів, м'ясопродуктів, печінки, м'ясних та кісткових бульйонів.

 

Виконання

Виготовлений повністю з нержавіючої сталі, варильний котел NOVATERMвідповідає всім санітарним нормам використання на підприємствах м'ясопереробної промисловості. Герметична теплоізольована конструкція котла забезпечує економічне використання енергоресурсів та довговічність в процесі експлуатації. Електричний обігрів забезпечується нержавіючими ТЕНами, які вмонтовані під дно котла в ізольованій масляній ванні. Герметична кришка котла NOVATERM фіксується пружиною в будь-якому положенні, що виключає можливість випадкового закриття під власною масою в момент завантаження чи розвантаження продукту.

Контроль процесу варки

   -по температурі води в котлі;

   -по температурі в середині продукту;

   -по часу

 

Контроль параметрів:

Мікропроцесне управління ADITECMKA110 дозволяє виробляти процес варки за наступними параметрами:

   -температура води в котлі;

   -температура в середині продукту (з допомогою Керна);

час процесу.

   -Час набору температури від 20°С до 80°С – 1 час 20 хв.

 

Переваги:

   -конструкція із високоякісної нержавіючої сталі;

   -кришка котла ізольована силіконовім ущільнювачем з   фіксованою пружиною, що дозволяє виключити можливість випадкового закриття;

   -найкраща теплопередача без втрат, за рахунок оптимального розміру ТЕНів;

   -повна ізоляція на основі мінеральних матеріалів;

   -низьке споживання енергії та довговічність конструкції.