Призначення
Котел варильний NOVATERM призначений для варки ковбас, окороків, субпродуктів, м'ясопродуктів, печінки, м'ясних та кісткових бульйонів.
Виконання
Виготовлений повністю з нержавіючої сталі, варильний котел NOVATERMвідповідає всім санітарним нормам використання на підприємствах м'ясопереробної промисловості. Герметична теплоізольована конструкція котла забезпечує економічне використання енергоресурсів та довговічність в процесі експлуатації. Електричний обігрів забезпечується нержавіючими ТЕНами, які вмонтовані під дно котла в ізольованій масляній ванні. Герметична кришка котла NOVATERM фіксується пружиною в будь-якому положенні, що виключає можливість випадкового закриття під власною масою в момент завантаження чи розвантаження продукту.
Контроль процесу варки
-по температурі води в котлі;
-по температурі в середині продукту;
-по часу
Контроль параметрів:
Мікропроцесне управління ADITECMKA110 дозволяє виробляти процес варки за наступними параметрами:
-температура води в котлі;
-температура в середині продукту (з допомогою Керна);
час процесу.
-Час набору температури від 20°С до 80°С – 1 час 20 хв.
Переваги:
-конструкція із високоякісної нержавіючої сталі;
-кришка котла ізольована силіконовім ущільнювачем з фіксованою пружиною, що дозволяє виключити можливість випадкового закриття;
-найкраща теплопередача без втрат, за рахунок оптимального розміру ТЕНів;
-повна ізоляція на основі мінеральних матеріалів;
-низьке споживання енергії та довговічність конструкції.